Návšteva a ochutnávka ich španielskej kuchyne je kulinárskym zážitkom, ktorý rozhodne treba vyskúšať.
PRÍMORSKÉ PROSTREDIE
Domovom reštaurácie je Muelle Uno v prístave Puerto de Málaga s fantastickou promenádou, kde sa nachádzajú ďalšie reštaurácie, pulzujúce bary a miesta na zábavu. U José Carlos García nájdete len niekoľko stolov, takže si zo stolovania môžete vychutnať jedinečný a intímny zážitok. Kuchyňa je presklená, vďaka čomu majú návštevníci zážitok naživo sledovať prípravu každého jedla a zručnosti profesionálnych kuchárov. Vnútorná časť reštaurácie má zaujímavú architektúru s vertikálnou záhradou a terasou, ktoré majú elegantný a moderný dekor s príjemnou atmosférou.
ŠÉFKUCHÁR A MAJITEĽ
Skúsený a talentovaný šéfkuchár ponúka zaujímavú prípravu a rôznorodú paletu chutí a vôní, ktoré výborne spája tradíciu s inováciou miestnej kultúry. Jose Carlos García je nepochybne jedným z profesionálov, ktorí priviedli Malagu medzi elitu národnej kuchyne. Po dlhých rokoch na čele kuchyne reštaurácie Cafe de Paris sa rozhodol, že sa pustí do vlastného projektu a otvorí si vlastnú reštauráciu, ktorá dodnes získala jednu Michelinskú hviezdu a dve ocenenia od hlavného španielskeho gastronomického sprievodcu Repsol Guide
TRADIČNÁ ANDALÚZSKA KUCHYŇA
Kombináciou kuchyne sú jedlá, ktoré spájajú stredomorské delikatesy, pôžitok zo života a autentické chute Malagy. Medzi predjedlami sú ryžové pochutiny s morskými riasami ochutené jogurtovým krémom s olivami alorena a kaviárom. Krém ajoblanco je špecialitou reštaurácie, vyrobený je z mandlí, cesnaku, červeného vína a škorice. K favoritom patrí lahodná polievka z bielej ryby, chrbát z makrely servírovaný s tekvicovým džemom alebo paradajková polievka s tuniakom a mätou. A to najlepšie čaká nakoniec – k populárnym dezertom patria makaróny s banánovým karamelom alebo prírodné želé s červeným bobuľovým ovocím. Návšteva jedného z najlepších miest na pobreží preslávenej Costa del Sol je bezpochyby nezabudnuteľným zážitkom.
Od autorky ďalej ponúkame:
Vychádzajúca francúzska hviezda: Reštaurácia AMBOS
Reštaurácia Contraban by Wittmore hotel: Emócie na tanieri
Belgický reštauračný klenot: La Villa Lorraine