Reštaurácia La Villa Lorraine má zaujímavú históriu a v roku 1972 bola ako prvá reštaurácia mimo francúzskeho územia ocenená tromi Michelinskými hviezdami.
Reštaurácia s umeleckým nádychom
La Villa Lorraine je jednou z mnohých úspešných reštaurácií majiteľa Sergeho Litvina. Patria medzi ne napríklad Villa in the Sky and Sea Grill, Villa Emily alebo La Brasserie. Pri vstupe do La Villa Lorraine máte pocit, akoby ste vchádzali do zámku. Jej dizajn je autentický, originálny a veľmi chic, so zmesou rôznorodých materiálov vrátane mramoru, mosadze, keramiky alebo plsti. Interiér a zariadenie navrhli dizajnéri Jacques Garcia a Marco Biermann, ktorí použili veľa kvetinových vzorov. Vo vnútri sú vystavené obrazy z majiteľovej zbierky, ktorý je vášnivým umeleckým zberateľom, čo je vidno v celej reštaurácii. K dispozícii sú aj tri súkromné miestnosti na rôzne príležitosti, navrhnuté v rovnakom dizajne ako samotná reštaurácia.
Lahodné menu
V reštaurácii si môžete vybrať z menu s vyberanými jedlami alebo z á la carte menu. V kuchyni je šéfkuchár zodpovedný za propagáciu nového štýlu, rafinovanej prípravy a objavovanie nových gastronomických obzorov. V ponuke je tradičná francúzska kuchyňa, v ktorej nechýbajú aj luxusné jedlá z vyberaných potravín. Ideálnym príkladom je predjedlo „Blue Lobster“, homár s exotickou guavou a nádychom kávy. Homár je jedným z delikates, ktoré vo francúzskej nesmú chýbať. Ďalším typickým jedlom šéfkuchára Yvesa Mattagnea je husacia pečeň s údeným úhorom a hľuzovkami. K favoritom spomedzi dezertov patrí ananás s avokádom a kokosovými perlami, krémová karibská čokoláda s orechovou pralinkou a so zmrzlinou amaretto. Štedrý a skúsený šéfkuchár s mladým, dynamickým a všestranným tímom ponúka všetkým zákazníkom gastronomický zážitok na najvyššej úrovni.
Mohlo by vám zachutiť:
Reštaurácia na svetovej úrovni: Copernicus
Meet Meat: Ísť svojou cestou je najviac
Le Taillevent: Zážitok luxusnej francúzskej reštaurácie